INFO CORONAVIRUS

Om de gezondheid van onze klanten en onszelf te garanderen, is Eddy De Prins genoodzaakt om tijdelijk te sluiten. Dit zolang de maatregelen van de overheid van kracht zijn.

tot binnenkort,

Het Eddy De Prins team

Binnendeuren

Zoekt u een moderne of klassieke deur? Verkiest u een swing-, schuif- of eerder een pivoterende deur? Of bent u eerder op zoek naar technische deuren zoals brandwerende, akoestische, isolerende of veiligheidsdeuren?
Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste binnendeuren, en bieden de perfecte oplossing voor de meest uiteenlopende projecten.
Onze eigen productie en lakkerij geven ons de vrijheid om kort op de bal te kunnen spelen en al onze producten volledig afgewerkt aan te bieden.
Voor onze moderne deurconcepten bieden wij het exclusieve gamma van Brems aan. Al verschillende jaren zijn zij één van van onze kwaliteitsvolle partners, en wij met trots één van hun verkooppunten!

 

Eddy De Prins Logo
Sinds 4 generaties zijn wij gespecialiseerd in de houten buiten- en binnenschrijnwerk. Onze liefde voor hout zorgt ervoor dat we die belofte kunnen nakomen. We willen die liefde aan al onze klanten overdragen, waardoor we u het beste van het beste willen bieden, binnen de marges van uw budget!