Relax, uw schrijnwerk is in goede handen


19 oktober 2016

Eddy De Prins maakt een staatszaak van uw houtwerk. Geef onze schrijnwerkers het startschot voor uw nieuwe houten deuren, ramen of kasten. En u krijgt een stipte planning, snelle levering en piekfijn resultaat. Hoe dat komt? We doen zo goed als alles in eigen huis. Volgt u de rode loper? 

Schrijnwerk naar wens

U wilt een trap waarvan er geen tweede bestaat of pivoterende deuren van vloer tot plafond? Eddy De Prins ontwerpt en produceert uw houten trap, ramen en deuren in ons eigen houtatelier. U krijgt gedetailleerd advies, en kiest dan zelf de vorm, houtsoort en afmetingen. Om een realistisch beeld te krijgen van het resultaat, ontvangt u een 3D-voorstelling van uw houtproject.

Snelle levering van uw binnen- en buitenschrijnwerk

Als u bouwt, is de timing cruciaal. Daarom speelt Eddy De Prins kort op de bal. Om zo uw deuren, trap en gepersonaliseerd houtwerk zo snel mogelijk te leveren. Bovendien gebeurt de plaatsing alleen door eigen personeel. Zo houden we voor uw houtproject de touwtjes strak in handen.

Eén contactpersoon van interieuradvies tot houtproduct

Bij Eddy De Prins krijgt u één vast aanspreekpunt. Die zorgt voor een koninklijke service en een heldere planning – van opmeting tot plaatsing. En het contact met betrokken bouwpartners? Dat regelt hij ook. Zo wordt bouwen leuk, toch?

Bezoek onze showroom in Beerse

Beukenhout, esdoorn, rubberhout of eikenhout? Kom kijken, vergelijken en kiezen in Beerse. Onze showroom is open van maandag tot en met zaterdag, met een avondopening op dinsdag.

Eddy De Prins rolt voor iedere klant de rode loper uit. Ervaar zélf de koninklijke service en kom langs in de showroom in Beerse.