Partners

Sinds jaar en dag hebben wij een zeer goede band met de juiste partners. Niet zomaar de eerste de beste bedrijven, maar partners die staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met hen garanderen we u het beste van het beste!

Brems deuren
Brems is een familiebedrijf, gestart in 1907 als een traditionele klompenmakerij. Het bedrijf is intussen uitgegroeid tot een geïndustrialiseerde KMO met drie business units: Timber, Floors en Doors en maakt een omzet van 24.000.000 euro. Brems stelt 80 mensen tewerk en heeft vestigingen in Halen (hoofdzetel) en Antwerpen (enkel toonzaal).
Dauby deur- & raambeslag
U bent een nieuwbouw aan het zetten of u bent aan het renoveren? Deurklinken, raamklinken, meubelknopjes,… horen daar ook bij! Waarom dan kiezen voor Dauby? Criteria zoals uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsgemak staan voorop! Wij werken uitsluitend met natuurlijke materialen en legeringen zoals: Brons, wit brons, verzilverd wit brons, britannium – metaal en gietijzer, kortom materialen die de tijd trotseren.
Quincalux deur- en meubelbeslag
Quincalux is een belgisch productiehuis gespecialiseerd in het fabriceren van exclusief architecturaal beslag voor deuren, ramen, meubelen, jachten en exclusieve projecten. Deze partner heeft een compleet gamma qua stijlen, van castle tot classic, van retro tot eigentijds design. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote series, wat als gevolg heeft dat Quincalux heel flexibel is, zich snel kan aanpassen aan trends en dus perfect kan beantwoorden aan hoge klantverwachtingen.
Design deurkrukken Olivari
Sinds 1911 produceert Olivari handgrepen uit eigen fabrieken in Italië waar het gehele productieproces plaatsvindt. De handgrepen kunnen worden gesmeed, gemalen, gepolijst, gepolijst, verchroomd en met een laser gemarkeerd. Olivari heeft ISO 9001 en ISO 14001 certificaten behaald. Hoewel het gebruik maakt van de meest geavanceerde technologie, behoudt Olivari alle artisanale wijsheid die in 100 jaar geschiedenis werd opgebouwd.
JASNO Shutters
Shutters bestaan al eeuwen, maar in West-Europa waren ze aanvankelijk niet zo bekend als in de mediterrane landen en de Verenigde Staten, tot verbazing van de Nederlander Jeroen Hermans. In 2001 richtte hij daarom het bedrijf JASNO op. Hij gaf de traditionele shutter qua look & feel een eigentijdse uitstraling, onder meer door verzonken scharnieren te gebruiken.