trappen

TRAPPEN

interieur > trappen

Sinds 2016 ontwerpen en produceren wij zelf onze trappen. Na aanzienlijke investeringen in het machinepark alsook in de nodige software kunnen we stellen dat er nauwelijks beperkingen zijn in producties. Hierdoo werd de capaciteit aanzienlijk opgedreven waardoor we kort op de bal kunnen spelen en zelfs voor absoluut maatwerk scherpe levertermijnen kunnen hanteren.

 

En er mag wat worden verwacht. Standaard trappen, klassieke trappen met kuip-en wrongstukken, Cottage trappen, Moderne Z-treden, L-treden, … de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Onze leuningen en -of muurgrepen kunnen worden voorzien in hout, metaal, of de combinatie ervan. Met een in-house smid worden alle metaalwerken geproduceerd en afgewerkt in onze ateliers.
Het bekleden van betonnen trappen ligt eveneens binnen de mogelijkheden. Ook hier zijn verschillende modellen en afwerkingen mogelijk.

3D weergaves

Onder het motto, het oog wil ook wat  bieden we aan de hand van 3D visualisaties klanten een duidelijk beeld van het eindresultaat kan worden.

Materialen en afwerking

Onze meest gebruikte houtsoorten zijn: Beuk, Eik, Notelaar, Europees Essen,
Er zijn uiteraard andere houtsoorten mogelijk op aanvraag!

Als het op afwerking aankomt, kunnen we in onze eigen lakkerij afwerken met oliebehandeling of kleuren en – vernissen. Dit gebeurt allemaal in eigen beheer en geeft ons de mogelijkheid uw deuren en-of parketvloeren te matchen met de kleur van de trap of met andere interieur-elementen. Ook afwerkingen in bv. Mortex behoren tot de mogelijkheden en gebeuren door onze eigen mensen.

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons
voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!