houten gevelbekleding

HOUTEN GEVELBEKLEDING

exterieur > houten gevelbekleding

HOUTEN GEVELBEKLEDING

Via onze leverancier Carpentier leveren en plaatsen we kwaliteitsvolle en ecologische houten gevelbekleding in thermisch essen, thermisch naaldhout, Topcoat naaldhout, thermisch bamboe, Accoya, eiken en barnwood.

VLOTTE EN ONZICHTBARE MONTAGE

In combinatie met ons Accoya en thermisch hout (HOTwood) zorgt het onzichtbare Grad-bevestigingssysteem voor extra gebruiksgemak en een grote tijdwinst bij de plaatsing van uw houten gevelbekleding. De houten planken hoeven enkel vastgeklikt te worden op de aluminium onderconstructie, waarop de clips zijn voorgemonteerd. Onze QuickClip® profielen garanderen dus een eenvoudige montage en een onberispelijke afwerking, waarmee u als vakman kunt uitpakken.

DUURZAME HOUTEN GEVELBEKLEDINGSPROFIELEN
EN HUN AFWERKING

Onze duurzame houten gevelbekledingsprofielen zijn verkrijgbaar in diverse ecologische houtsoorten: thermisch essen, thermisch naaldhout, Topcoat naaldhout, thermisch bamboe, Accoya, eiken en barnwood. Afhankelijk van de gekozen houtsoort bieden we verschillende afwerkingsmogelijkheden aan. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor opteren om het hout van de gevelbekleding te laten voorvergrijzen, branden, borstelen of oliën. Wij geven u hierbij graag advies en zorgen voor de perfecte afwerking van het hout. Als vakman hoeft u dan enkel in te staan voor de plaatsing van de gevelbekleding. De meeste profielen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht.

MOOIE AANVULLINGEN OP GEVELBEKLEDING

Indien gewenst kunnen we verlichting in de houten gevelbekleding integreren. Een mooie buitenlamp of led-verlichting geeft een finishing touch aan de gevel en schept een comfortabele sfeer als het donker wordt. Verder kunnen we raamshutters als buitenzonwering voorzien in hetzelfde profiel van de gevelbekleding. Gesloten vormt onze opwaarts vouwende raamshutter dan één geheel met de gevelbekleding. Het lijkt wel of de gevelbekleding gewoon voor de ramen doorloopt. Ook voor een deur of garagepoort kunnen we dit principe toepassen.

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!