laminaat

LAMINAAT

interieur > vloeren > laminaat

Hoe wil u graag dat uw vloer er uit ziet? Steen? Hout? Vintagetegels? Laminaat biedt u talloze mogelijkheden. De uitgebreide BerryAlloc-laminaatcollectie heeft een kwaliteitsvloer voor elke smaak. Onze planken zijn er in verschillende afmetingen. Zo kun je de beste optie kiezen voor jouw woning. Laminaatvloeren zijn makkelijk schoon te maken, snel te plaatsen en bieden oneindig veel mogelijkheden.

Grand-Majestic-3-Grand-Majestic-High-pressure-DMA1

Variëteit

Met laminaat heb je oneindig veel keuze in stijlen en afmetingen. Wij hebben een uitgebreide collectie met verschillende plankformaten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor extra lange of extra brede planken, om een kamer ruimer te doen lijken.

Of je kunt met onze visgraat- of extra smalle planken gaan voor de look van een klassiek parket.

De uitstraling van echt hout.

Krijg je een warm gevoel bij authentieke, natuurlijke houtlooks met een realistisch reliëf? Juist daar staan onze laminaatcollecties om bekend. Puur natuur. Pure liefde.

Water- en vochtbestendige vloeren.

De collecties Ocean+ en Eternity Eternity Long zijn bestand tegen water en vocht. . Met hun uitzicht spelen ze in op de nieuwste trends om hout of steen te gebruiken in de badkamer. Sterk. Prachtig. En waterbestendig, dus makkelijk te reinigen. Wat wil je nog meer?

Een levenslange garantie voor residentieel gebruik.

BerryAlloc® staat voor kwaliteit. Daarom kunnen wij een levenslange garantie bieden op deze vloeren voor residentieel gebruik. Deze producten zijn getest op sterkte, waterschade, verkleuring, stabiliteit en slijtage. Het resultaat is een vloer waar je vele jaren van geniet.

 

Een heleboel bijpassende accessoires.

Eenmaal jouw vloer er ligt, wil je die graag netjes kunnen afwerken en onderhouden. Daarvoor kan je een beroep doen op onze accessoires, zoals plinten, profielen en onderhoudsproducten. In het ruime aanbod vind je zeker het perfecte accessoire voor jouw vloer.

 

Het beste lockingsysteem.

DuoLoc, 5G en Chateau Loc garanderen een vlotte plaatsing van de BerryAlloc®-laminaatvloeren en maken van iedereen een doe-het-zelver.

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer die er uitziet als hout, maar die je wel makkelijk reinigt met water en zeep. Dat is de win-win van laminaat. Met een vochtige dweil en wat schoonmaakmiddel laat je je vloer er jarenlang als nieuw uitzien.

 

Duurzaam ontwikkeld.

Al onze producten zijn PEFC® gecertificeerd. Dat betekent dat ze het label dragen van het ‘Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes’. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Geproduceerd in België.

Onze laminaatvloeren worden al meer dan 20 jaar lang in België ontworpen en geproduceerd. Ze zijn decoratief, trendy en  eenvoudig te plaatsen. Ze vragen weinig onderhoud én hebben een levenslange garantie.

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons

voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!