parket

PARKET

interieur > vloeren > parket

Belgiqa parket

Eddy De Prins is exclusief verdeler van Belgiqa parket en bied het volledige gamma van Belgiqa aan. Alle collecties zijn te bekijken in de exclusieve parketshop op Industrieweg 11 te Beerse. De collecties zijn verkrijgbaar in tal van houtsorteringen, afwerkingen en legstructuren.

Deze samengestelde vloeren zijn geschikt voor vloerverwarmingen en koelingen.

Legstructuren

Traditionele Plankenvloer

De meest voorkomende legstijl voor strakke en moderne interieurs.

Visgraat

Met een visgraatmotief kiest u voor een tijdloze parketvloer. Dit is het type vloer dat we nog kennen van klassieke kastelen, musea en herenhuizen. De laatste jaren is er opnieuw veel belangstelling voor visgraatparketten. Ze passen tenslotte bij elke woonstijl. Een visgraat parket bestaat uit langwerpige planken, die tegen elkaar worden gelegd in een visgraat vorm.

Hongaarse punt

De Hongaarse punt is een parketpatroon dat bestaat uit stroken van dezelfde afmetingen. De uiteinden zijn afgesneden in een hoek van 45° tot 60°. De stroken worden evenwijdig aan elkaar gelegd en vormen zo regelmatige, evenwijdige patronen.

Afwerking

Er wordt voornamelijk gewerkt met de collecties van Belgiqa echter werken wij ook niet afgewerkte parketvloeren zelf af in onze lakkerij. Dit om mogelijks te matchen met de gekozen afwerkingen op trap en-of ander schrijnwerk. Afwerkingen van de Belgiqa collecties zijn eveneens mogelijk op onze trappen zodat alles mooi gematched kan worden.

Renovatie van een oude parketvloer

Eddy De Prins beschikt over de nodige ervaring en expertise om uw oude parketvloer te renoveren. Wij komen dan ter plaatse om de vloer op te schuren en te herstellen waar nodig. Nadien wordt de vloer opnieuw afgewerkt met een olie of vernis volgens de wensen van de klant.

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons

voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!