houten ramen-en buitendeuren

HOUTEN RAMEN-EN BUITENDEUREN

exterieur > RAMEN-EN BUITENDEUREN

Voor ons houten buitenschrijnwerk werken wij exclusief met producent Pouleyn. Wij verzorgen de verkoop, opmeting, plaatsing.  Pouleyn staat voor innovatief, exclusief houten buitenschrijnwerk en biedt een veelzijdig assortiment van zowel landelijke als moderne ontwerpen. De geavanceerde productielijn is bovendien flexibel om zo te beantwoorden aan de wensen van ontwerpers.

Ramen

Wij hebben heel wat mogelijkheden in huis, van klassiek tot modern, om onze raammodellen aan te passen aan uw wensen. Daarbij werken we voornamelijk met uiterst duurzame houtsoorten als Afrormosia, Moabi, en Eik.

Buitendeuren

Een buitendeur moet beschermen tegen kou, vocht en inbraak. Daarom werken we uitsluitend met degelijke materialen. We zorgen er ook voor dat uw deur is uitgerust met de beste sloten en tochtborstels! Deuren maken wij volledig op maat, net als onze ramen. We kunnen u daarom een uitgebreide keuze aanbieden aan beplankte, pivoterende en stompe deuren.

0032 0478 391 327
Massief Hardhout

Houtsoort klasse 1

Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden Afrika. Gekend om haar harde kern, prachtige uitstraling en een gevlamde structuur.

Hydro behandeling

Om het hout waterafstotend te maken en een prachtige egale vergrijzing te bekomen ontwikkelde Pouleyn doorheen de jaren zijn eigen hydro-olie. Deze bescherming zorgt voor een gering krimp- en zwelgedrag, en een jarenlange bescherming.

Ecologisch

Door rechtstreeks bij de houtontginner aan te kopen, kiezen wij voor milieubewust produceren. Naast hoogstaande kwaliteit zetten wij dus ook sterk in op onze ecologische voetafdruk.

Massieve Onderregel en Vleugelneus

Met hoogtechnologische frezen en de grootste Working Process® raamstraat in België, kunnen volledige onderregels en vleugelneuzen in één stuk bewerkt worden, zodat er geen verlijming nodig is en uw ramen veel langer meegaan. Pouleyn was de eerste in België die dit aanbood.

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons

voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!