binnendeuren

BINNENDEUREN

interieur > binnendeuren

BINNENDEUREN

Bij ons vindt u de juiste binnendeur, of dat nu een moderne of klassieke deur is, een swing-, schuif- of  pivoterende deur. Ook als u op zoek bent naar technische deuren zoals brandwerende, akoestische, isolerende of veiligheidsdeuren kunnen wij u verder helpen. Samen met u gaan wij op zoek naar de passende binnendeuren, en bieden oplossingen op maat voor de meest uiteenlopende projecten. Omdat wij zelf produceren en lakken kunnen wij ons soepel aanpassen aan heel uiteenlopende omstandigheden en telkens een mooi en volledig afgewerkt product bieden.

Moderne deuren

Onder de moderne deuren vallen voornamelijk blokdeuren, pivot deuren en schuifdeuren. Deze worden allemaal geproduceerd en afgewerkt in onze eigen ateliers. Er bestaat de mogelijkheid om de deurgehelen te lakken, echter indien het gefineerde deuren betreft kunnen deze worden afgewerkt met olie of worden gekleurd en vernist, al dan niet gematched met ander kleurafwerkingen op het interieur Onze blokdeuren worden volgens een specifiek principe geproduceerd waardoor het eventueel uitwerken van dagkanten niet meer van toepassing is. Na de plaatsing werken wij de deuren aan. Er dienen dus geen extra partijen wanden af te werken.
In het gamma moderne deuren bieden we eveneens het exclusieve gamma van Brems Doors aan. De ingepleisterde L93 deursystemen van brems behoren kwalitatief tot de beste op de markt. Bijkomend worden deze door Eddy De Prins ingepleisterd volgend op de plaatsing. De wanden worden schilderklaar afgewerkt zodat extra partijen om de wanden af te werken niet nodig zijn.

Klassieke deuren-retro deuren

Wij bieden een volledig gamma van massieve paneeldeuren aan die op maat van de klant en/of architect worden geproduceerd. Deze worden voornamelijk uitgevoerd densoorten indien ze later gelakt dienen te worden of in eik voor de uitstraling van het hout. Ook de retro planchetten deuren behoren tot dit gamma.

L-kaders

Eddy De Prins biedt eveneens klassieke metalen L-kaders aan met pivotssystemen al dan niet uitgewerkt met korfbogen. Dit geeft een uniek resultaat. Ook voor dit principe zorgen wij voor de afwerking van de wanden.

Glazen deuren – Steellook deuren

Los van onze echte smeedijzeren deuren bieden wij een uitgebreid gamma aan glazen deuren en steellook deuren.

Bijhorende glazen systeemwanden behoren eveneens tot het gamma.

Technische deuren

Indien er specifieke technische eisen zijn met betrekking tot deuren werken wij samen met leverancier Theuma . Zij hebben een uitgebreid gamma aan technische deurgehelen. Brandwerende deuren, inbraakwerende deuren, akoestische deuren en de combinaties ervan zijn allen geattesteerd door Theuma. Eddy De Prins heeft bijkomende de nodige certificaten om deze deursystemen te plaatsen.

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons

voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!