projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Wij geloven in langdurige relaties met zowel (binnenhuis)architecten, projectontwikkelaars als particuliere klanten. Onze jarenlange ervaring zorgt er dan ook voor dat wij voor om het even welk project als betrouwbare partner ondersteuning op maat van jouw project aanbieden.

01

Projectmarkt

Reeds jaren zijn we een gevestigde waarde op de projectmarkt. Het feit dat we in house instaan voor zowel de verkoop-opmeting-productie als plaatsing zorgt ervoor dat we kort op de bal kunnen spelen. Voor zowel inkomdeuren, basis binnendeuren en deuren met een hogere afwerkingsgraad kan je bij  Eddy De Prins terecht. Indien het project trappen alsook vloeren nodig heeft kan dit worden toegevoegd aan het pakket. Voor ons is duidelijke communicatie van groot belang, daarom werk je als projectbegeleider steeds samen met een vast contactpersoon. Deze contactpersoon volgt jouw project op de voet op en staat je administratief bij. De klanten kunnen terecht in onze showroom voor een gedetailleerde uitleg over al onze producten. Wij droegen al bij tot de realisatie van talrijke projecten voor diverse ontwikkelaars. Ben je zelf ook op zoek naar een partner voor jouw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

02

Architect &
binnenhuisarchitect

Ben je architect of binnenhuisarchitect en ben je op zoek naar exclusief pakket binnendeuren, trappen en/of houten vloeren. Eddy De Prins is een betrouwbare partner voor jouw uniek verbouw -of nieuwbouwproject. Als producent van trappen-deuren en houten vloeren zijn we graag jouw partner. Kies je voor Eddy De Prins dan kies je voor een professionele begeleiding doorheen jouw traject. Ben je voor jouw project op zoek naar materialen  met een hoge afwerkingsgraad en specifieke afwerkingseigenschappen? Neem dan zeker contact met ons op. We gaan graag mee op zoek naar het  perfecte pakket.

03

Particulier

Ook als particulier ben je welkom onze showroom. Alle deuren, trappen en vloeren binnen ons gamma worden op maat afgewerkt naar jouw noden. Vragen niet al jouw deuren dezelfde hoge afwerkingsgraad en ben je ook op zoek naar een “simpele” binnendeur? Ook hiervoor kan je bij ons terecht.. Elk project volgt Eddy De Prins met de grootste nauwkeurigheid op van opmeting tot plaatsing. Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons op.

04

Professionals/B2B

Ben je schrijnwerker of interieurspecialist. Eddy De Prins biedt een uitgebreid kwalitatief aanbod in zowel binnen-als buitenschrijnwerken. Gaande van standaard uitvoeringen tot speficiek uitgewerkte projecten op maat. Alles in samenspraak en zo uitgewerkt en afgeleverd dat u een kant-en klaar pakket voor plaatsing ontvangt.  Indien gewenst is onze showroom beschikbaar om uw eindklanten te begeleiden naar de juiste keuze.05

Bouwteam

Vanuit onze afdeling outdoor concepten beschikt Eddy De Prins over een bouwteam dat de klant volledig ontzorgt. Gaande van betonwerken, kleine ruwbouwwerken, vloerwerken maar evengoed elektriciteit en sanitairwerken. Een netwerk aan professionelen dat werd opgebouwd doorheen de jaren. Ziet u als particulier of professional het bos door de bomen niet. Wij staan u graag bij met het samenstellen van een bouwteam op maat van jou project. Indien gewenst nemen we zelfs de volledige opvolging voor uw bouwproject op ons.