outdoorliving

OUTDOOR LIVING/WONINGUITBREIDINGEN
exterieur > OUTDOOR LIVING/WONINGUITBREIDINGEN

In oorsprong lag de focus op de productie van buitenschrijnwerk van hoge kwaliteit. Vandaag de dag gaan we een stapje verder en realiseren we volledig op maat gemaakte en duurzame exterieuren in hout. Met de innovatieve OUTDOOR CONCEPTS van EDDY DE PRINS creëert u in de tuin of op het terras een plek waar het altijd aangenaam vertoeven is. Dit alles, van A tot Z, verkoop-productie-afwerking-plaatsing, in samenspraak met de ontwerper, de bouwers en de klant. Meer dan ooit ligt de focus op de totaalbeleving en begeleiding van onze klanten.

Eddy De Prins is uw betrouwbare partner voor ontwerp, productie en levering van kwalitatieve houten bijgebouwen op maat. Wij zorgen ervoor dat uw poolhouse, carports, tuinberging, aanbouw, veranda of tuinkantoor tot in de puntjes is afgewerkt. Een klassieke of moderne poolhouse in hout van Eddy De Prins geeft een extra dimensie aan een tuin, met of zonder zwembad. Naast een technische ruimte, een berging en een kleedruimte kunnen onze houten poolhouses op maat ook plaats bieden aan een ontspanningsruimte met ligbedden, douche, sauna, jacuzzi, etc.

Voor de realisatie van een houten poolhouse op maat is er zowel voor de gevelbekleding als de plafond- en wandbekleding keuze uit verschillende profielen in diverse afwerkingen.

Onze werkwijze

 1. Na afspraak komen wij bij u langs en bekijken we samen welke toepassing de beste oplossing is qua afmetingen en inplanting.
 2. Tijdens ons kennismakingsgesprek bekijkt u materialen, inspireren wij u met onze realisaties en noteren wij al uw wensen en voorkeuren. Op basis van al deze input bezorgen wij u een paar dagen later een ontwerp in 3D zodat het voor u visueel heel helder wordt wat u mag verwachten.
 3. Wij maken een gedetailleerde raming met een technische beschrijving op en nemen die grondig met u door. Zo weet u precies welke stappen nodig zijn om uw houten bijgebouw te realiseren.
  Deze raming is overigens ook de basis voor het definitieve uitvoeringsplan.
 4. Hebt u een vergunning nodig? Dat is geen probleem. Wij stellen voor u het volledig dossier samen.
 5. Indien gewenst werken wij u volledig interieur uit met op maat gemaakte
  interieur plannen.
 6. U ontvangt een duidelijke en strikte planning.
 7. Tijdens de uitvoering van de werken houden onze ploegen u steeds op de hoogte van alle werkzaamheden. Wij zorgen tevens voor een optimale voorbereiding zodat alles elkaar vlot kan opvolgen.
 8. Uw project is afgewerkt! We besluiten graag met de definitieve oplevering.

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons

voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!