poorten

POORTEN

exterieur > poorten

Voor de houten buiten poorten wordt exclusief gewerkt met de poorten van producent Carpentier. Alle type’s poorten zijn verkrijbaar, en dit op maat. Of u nu een tijdloze poort in Afromosoa of een designpoort in aluminium voor ogen hebt, of de combinatie van beide materialen, elke poort wordt tot in de puntjes en duurzaam afgewerkt in het atelier.

De houten poorten worden in het atelier volledig gemonteerd  op een betonnen fundering. We kunnen hierdoor werken volgens het plug and play principe waardoor een uiterste vlotte en snelle plaatsing gegarandeerd is. 

 

Massief Hardhout

Houtsoort klasse 1

Sinds jaar en dag kiest Carpentier als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden Afrika.. Gekend om haar harde kern, prachtige uitstraling en een gevlamde structuur.

 

 

Hydro behandeling

Om het hout waterafstotend te maken en een prachtige egale vergrijzing te bekomen ontwikkelde Carpentier doorheen de jaren zijn eigen hydro-olie. Deze bescherming zorgt voor een gering krimp- en zwelgedrag,en een jarenlange bescherming.

 

 

Ecologisch

Door rechtstreeks bij de houtontginner aan te kopen, kiezen wij voor milieubewust produceren. Naast hoogstaande kwaliteit zetten wij dus ook sterk in op onze ecologische voetafdruk.

 

 

Talrijke Opties

Brievenbussen, parlofoons, videofoons, ingebouwde huisnummers, … zorgen voor dat tikkeltje méér.

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons

voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!