inbouwkasten

INBOUWKASTEN
interieur > inbouwkasten

KASTEN OP MAAT

Wie slim omspringt met de beschikbare ruimte, benut ten volle de mogelijkheden van zijn woning. Wonen kent veel vormen en manieren. Of het nu gaat om wonen in de stad, of buitenaf, een appartement of een huis: je geniet nog meer van je woning als je efficiënt kan omspringen met de woonoppervlakte.

Nu er ook meer en meer van thuis uit wordt gewerkt, kan de ruimte die we hebben best zo goed mogelijk worden benut.

Op wooncomfort hoeft u nooit in te boeten. Dat is gewoon een kwestie van slim omgaan met de plaats die voorhanden is. Wat telt, is om telkens de juiste oplossing te bieden voor ieders persoonlijke inrichtingsbehoeften.

Met maatwerk woont u slimmer, prettiger en praktischer!

AANGEPASTE OPLOSSINGEN VOOR KLEINE RUIMTEN

Ook kleinere kamers of appartementen, kunnen optimaal plaats bieden. Een gouden regel daarbij is om de ruimten niet vol te proppen. Het is vooral van belang om te kiezen voor aangepast opbergmeubilair. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld smalle hoekjes of bochten in een inkomhal te gebruiken die anders leeg blijven. Zo kan u tot de kleinste vierkante centimeter benutten.

Geen centimeter gaat verloren.
Elk soort ruimte elegant en optimaal benut.

ESSENTIËLE BERGRUIMTE MET EEN VESTIAIRE IN ELKE WONING

Bestaande woningen kunnen grillig van vorm zijn. Dat kan het moeilijk maken om bijvoorbeeld een gewone kast te zetten in de inkomhal. Toch is het wel essentieel om een vestiaire te hebben. Zo vermijdt u dat rommel blijft rondslingeren in de leefruimte.

Het is echt geen overbodige luxe om een opbergruimte te hebben voor jassen, tassen, sportmateriaal en andere spullen die u binnen in huis niet gebruikt. 

Maatwerk biedt ook hier de pasklare oplossing. Zo geniet u elke dag van een vestiaire die perfect is afgestemd op uw behoeften en op de afmetingen van uw inkomhal.

Inbouwkasten: de oplossing voor plaatstekort!

MULTIFUNCTIONEEL INRICHTEN

Een slaapkamer of woonkamer die maar één functie heeft? Dat hoeft niet. Uw slaapkamer kan veel meer worden dan alleen maar een plaats om te slapen. Creëer uw persoonlijke master bedroom met een dressing en een TV-hoek op maat. Of maak van uw woonkamer een echte leefruimte, waar één kast vele meubels bijeen brengt: boekenkast, bureau en tvmeubel. Het bespaart plaats en ziet er ook nog eens prachtig uit! Elk soort woning, groot, klein, oud, nieuw, recht, of grillig, is optimaal in te richten. Met kasten op maat, die alle beschikbare ruimtes en volumes benutten. Beeld u eens in wat een paradijs u kan maken van die zolder of kinderkamer. Door bovendien te spelen met kleuren en materialen zal uw interieur er ook groter uitzien en comfort uitstralen.

ONTDEK ONZE 3 GOUDEN TIPS!

  1. Een vestiaire die is afgewerkt met deuren in getint glas geeft uw gang extra sfeer en diepte.
  2. Gesloten kasten maken het mogelijk om een eenvormige look te creëren. Daarmee bent u verlost van het ongeordend gevoel bij open kasten of rommelige schabben.
  3. Heldere, felle kleuren of houttinten maken uw interieur dynamischer. Ook de materialen hebben een invloed op het ruimtelijke gevoel.

Met de juiste keuze van kleur, materiaal, opbergcombinaties en
afwerking ademt elke kamer een opgeruimde, harmonieuze sfeer.

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!