PARTNERS

PARTNERS

Sinds jaar en dag hebben wij een zeer goede band
met de juiste partners. Partners die staan voor
kwaliteit en duurzaamheid.

Interieur

Carpentier is houtexpert in hart en nieren. Door de verticale integratie hebben is het volledige productieproces onder controle, van boom tot afgewerkt product. Dit gecombineerd met topkwaliteit en prachtige realisaties draagt bij tot de slogan ‘Smart wood for nice places’.

 

www.carpentier.be

Sinds jaar en dag is er een zeer goede band met de juiste partners. Niet zomaar de eerste de beste bedrijven, maar partners die staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met hen wordt het beste van het beste gegarandeerd!

www.bremsdoors.com

Theuma is een van de grootste producenten van deursets (binnendeuren en kozijnen) in Europa en heeft 250 medewerkers verdeeld over België (Bekkevoort) en Nederland (Nijkerk). 

 

 

www.theuma.com

Deurbeslag

Sinds 1911 produceert Olivari handgrepen uit eigen fabrieken in Itali  waar het gehele productieproces plaatsvindt. De handgrepen kunnen worden gesmeed, gemalen, gepolijst, gepolijst, verchroomd en met een laser gemarkeerd.

 

www.olivari.it

Quincalux is een belgisch productiehuis gespecialiseerd in het fabriceren van exclusief architecturaal beslag voor deuren, ramen, meubelen, jachten en exclusieve projecten. Deze partner heeft een compleet gamma qua stijlen, van castle tot classic, van retro tot eigentijds design.

 

www.quincalux.com

Sinds enige tijd ondervinden we dat de vraag naar zowel oude koperen als bronzen kleuren opnieuw toeneemt. Daarom stellen wij u graag onze nieuw kleur old brass

hdd.be
Totaal concept collecties bestaande uit deur, raam en meubelbeslag. Wereldwijd luxemerk op het gebied van architectural hardware.


formani.com

U bent een nieuwbouw aan het zetten of u bent aan het renoveren? Deurklinken, raamklinken, meubelknopjes,… horen daar ook bij! Waarom kiezen voor Dauby? Uitstraling, duurzaamheid en onderhoudsgemak staan voorop! Wij werken uitsluitend met natuurlijke materialen en legeringen.

 

www.dauby.be

Vloeren

BerryAlloc® biedt een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële projecten, van laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen.

www.berryalloc.com

Onze vakmannen zijn niet zomaar schrijnwerkers. Ze vormen een ijzersterk team van oude – en minder oude – rotten in het vak, met een echte passie

www.belgiqa.be

Exterieur

Carpentier is houtexpert in hart en nieren. Door de verticale integratie hebben is het volledige productieproces onder controle, van boom tot afgewerkt product. Dit gecombineerd met topkwaliteit en prachtige realisaties draagt bij tot de slogan ‘Smart wood for nice places’.

 

www.carpentier.be

Door te investeren in innovatie en vakmanschap kiest Pouleyn als familiebedrijf resoluut voor expertise en toewijding. Pouleyn is voor u de perfecte partner in uw out-of-the-box project. Uw klassevol en tijdloos design kan in samenwerking met Pouleyn uitgebouwd worden tot een architecturaal pareltje, waar warmte en esthetiek hand in hand gaan met functionaliteit.

www.pouleyn.be

Raamdecoratie

Uptone ontwerpt het volledige interieur van jouw woning, door gebruik te maken van hoogstaande visualisaties die je zelf kan aanpassen en bijsturen.uptone.be

In 2001 richtte Jeroen Hermans het bedrijf JASNO op. Hij gaf de traditionele shutter qua look & feel een eigentijdse uitstraling, onder meer door verzonken scharnieren te gebruiken.

 

www.jasnoshutters.be

Wilt u meer informatie?

Kom gerust eens langs in onze showroom, of contacteer ons

voor vrijblijvend advies of een offerte op maat!